"Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış)" adlı eTwinning Projemiz Kapsamında Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Aşçı'ya Ziyarette Bulunduk

30.03.2024 28

Okulumuzun yürütmüş olduğu "Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış)" adlı eTwinning projemizin tanıtım ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Aşçı’ya 4/A sınıf öğretmeni Nuran ADABAŞ ve öğrencileri, 2/C sınıf ögretmeni Sevgi YAZICI ve öğrencileri, proje ortaklarımızdan Bartın Borsa İstanbul Ortaokulu ve İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu öğretmen ve öğrencileriyle birlikte ziyarette bulunduk. Kardeş ülke Azerbaycanla kurucu ortak olarak yürüttügümüz ve Türkiyenin farkli illerinden ögretmenlerin de yer aldığı eTwinning projemizle çocuklarimiza 21. yüzyıl becerilerinden çevre okuryazarlığı becerisini ve çevre koruma bilinci kazandırmayı hedefliyoruz. Makamında bizleri ağırlayarak projemize destek olan İl Milli Egitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşçı’ya çok tesekkür ederiz.

30-03-202430-03-202430-03-2024