Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış) Adlı eTwinning Projemiz Kapsamında Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü Ziyaret Ettik

25.04.2024 17

Okulumuzun yürütmüş olduğu Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış) adlı eTwinning projemizin tanıtım ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Sayın Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürümüz Mehmet Özdemir’e, okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Nuran Adabaş, 2/C sınıfı öğretmeni Sevgi YAZICI ve öğrencileri, proje ortaklarımızdan Bartın Borsa İstanbul Ortaokulu ve İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu öğretmen ve öğrencileriyle birlikte ziyarette bulunduk. Kardeş ülke Azerbaycanla kurucu ortak olarak yürüttüğümüz ve Türkiyenin farkli illerinden öğretmenlerin de yer aldığı eTwinning projemizle çocuklarimiza 21. yüzyıl becerilerinden çevre okuryazarlığı becerisini ve çevre koruma bilinci kazandırmayı hedefliyoruz. Makamında bizleri ağırlayarak projemize ev sahipliği yapan ve destek olan olan Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürümüz Mehmet Özdemir’e çok tesekkür ederiz.

25-04-202425-04-202425-04-2024